Privacy Policy

Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρία Master Accessories IKE με έδρα στην Λεωφόρο Θηβών 228, στον Αγ. Ι. Ρέντη και με διακριτικό τίτλο www.thikishop.gr  λειτουργεί ως υπεύθυνος συλλογής, επεξεργασίας και αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό της τόπο www.thikishop.gr.

Με την παρούσα πολιτική απορρήτου θέλουμε να περιγράψουμε τον τρόπο χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, όπως επίσης πως μπορείτε να επικοινωνήτε μαζί μας για θέματα ή απορίες που σας αποσχολούν για την παρούσα πολιτική απορρήτου. Για κάθε θέμα που αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας και/ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία μας στο 210 4929089 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση thikishop@gmail.com.

H Master Accessories IKE μέσω του διαδικτυακού της τόπου www.thikishop.gr παρουσιάζει, προωθεί και πουλάει προϊόντα σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες και την τεχνολογία γενικότερα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να αποστέλλει και ενημερωτικό/ διαφημιστικό υλικό (newsletters σχετικών ειδήσεων και προσφορών).

Προσωπικά δεδομένα είναι οι πληροφορίες των φυσικών προσώπων (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική και/ή ηλεκτρονική διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και άλλα). Αυτές προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου.

Ο κύριος σκοπός του διαδικτυακού μας τόπου www.thikishop.gr είναι η διάθεση-πώληση προϊόντων όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός είναι απαραίτητο να μας παραχώρησετε κάποια προσωπικά σας δεδομένα που θεωρούνται υποχρεωτικά προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. Αυτά επισημένονται με αστερίσκο (*) στις σχετικές φόρμες παραγγελίας και επικοινωνίας. Επιπρόσθετες, μη υποχρεωτικές πληροφορίες μπορείτε να μας δώσετε εφόσων ζητηθούν και εφόσων το επιθυμείτε. Αυτά τα μη υποχρεωτικά στοιχεία δεν έχουν σημασία στην εκπλήρωση του βασικού σκοπού αλλά μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Ζητούμε και συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία:

α) Υποχρεωτικά: όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

β) Προαιρετικά: κωδικό πρόσβασης (για την περιπτώση που επιθυμείτε να κάνετε λογαριασμό), σημειώσεις/ παρατηρήσεις/ κριτικές σας στο σχετικό πεδίο παρατηρήσεων στην φόρμα παραγγελιών και επικοινωνίας ή/ και σχετικές φόρμες αξιολογήσεων.

γ) Στοιχεία συναλλαγών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (πχ πληροφορίες πληρωμής).

δ) Πιθανόν σημειώσεις από τηλεφωνικές μας συνομιλίες μαζί σας για διευκρινήσεις σχετικά με την παραγγελία σας ή τυχόν σχόλια και  παράπονα, καθώς επίσης για προιόντα που πιθανόν να έχετε επιλέξει για αγορά στο μέλλον (πχ. αγαπημένα, my favorites, wish list).

ε) Αγορές που έχετε κάνει στο παρελθόν και δείχνουν τα ενδιαφέροντα σας ώστε να μας επιτρέψουν να σας κάνουμε μια προσωποποιημένη πρόταση αγοράς.

Στ) Τέλος, είναι δική σας επιλογή ή όχι να μοιράζεστε μαζί μας στοιχεία όπως ιστορικό –στοιχεία επισκεψιμότητας στον ιστότοπο μας ή άλλους ιστότοπους και γενικότερα στοιχεία μου μας δίνονται από την χρήση cookies  στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης cookies εδώ.

Παιδιά – ανήλικοι

Η εταιρία μας συμμορφώνεται απόλυτα με την νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε σε παιδιά κάτω των 16 ετών να πραγματοποιούν εγγραφή στον ιστότοπο μας, παρά μόνο με την συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

Η επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται αποκλειστικά από την εταιρία μας μέσω ειδικών προγραμμάτων-εργαλείων πληροφορικής. Είναι πιθανόν στο μέλλον και κατ’ εξαίρεση, μέσω δεσμευτικών για την τήρηση εμπιστευτικότητας συμβάσεων,  να ζητηθεί από τρίτους να γίνει κάποια επεξεργασία των δεδομένων σας. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε σχετικά και θα ζητηθεί η συγκατάθεση σας στην αλλαγή αυτή που αφορά την παρούσα πολιτική απορρήτου. Στόχος είναι η παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσίες και εμπειρίας στην περιήγηση του ιστότοπου μας, κατανοώντας τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους. Αυτό γίνετε με την συλλογή και την χρήση των στοιχείων που μας δίνεται. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να κάνετε αυτό θα βρείτε στην συνέχεια.  Στην περίπτωση που αρνηθείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα σας μαζί μας (και το δικαιώματα επικοινωνίας), δεν θα μπορούμε να σας παρέχουμε κάποιες υπηρεσίες που ίσως χρειαστείτε (πχ ενημερώσεις για αφίξεις νέων προϊόντων ή διαθεσιμότητα προϊόντων που ήταν σε έλλειψη).

Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

  • Παραγγελίες προϊόντων: Προκειμένου να εκπληρώσουμε τον βασικό σκοπό της εταιρίας που είναι η πώληση προϊόντων. Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκπληρώσουμε την παράδοση των προϊόντων και οποίες πιθανές συμβατικές υποχρεώσεις προκύπτουν από την πώληση (πχ επιστροφή, εγγυήσεις) όπως ορίζει ο νόμος.
  • Δημιουργία λογαριασμού: Στην περίπτωση που το επιθυμείτε για την εύκολη παρακολούθηση του ιστορικού των αγορών σας ή σχετική σας πληροφόρηση για τα νέα της εταιρίας κ.α.
  • Επικοινωνία: Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να γίνει διαχείριση ενός αιτήματος σας (πχ αλλαγή διεύθυνσης αποστολής) ή οποιαδήποτε άλλης δυσκολίας, απορία ή ερωτήματος προκύψει για την σωστή εκτέλεση της παραγγελίας σας ή του αιτήματος σας.
  • Προώθηση των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (πχ εταιρία courier που θα αναλάβει την παράδοση της παραγγελία σας).
  • Αποστολή ενημερωτικού προωθητικού μηνύματος (newsletter προσφορών, ή εξατομικευμένων προσφορών). Φυσικά, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εξαιρεθείτε από την λίστα αποστολής newsletter πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο που υπάρχει στο τέλος κάθε ενημερωτικού προωθητικού μηνύματος ή εφόσον έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό, αλλάζοντας  τις σχετικές ρυθμίσεις.
  • Αποστολή αιτημάτων έρευνας ικανοποιήσεις προκειμένου να βελτιώσουμε τα προσφερόμενα προϊόντα μας, υπηρεσίες και εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορείτε να ενημερωθείτε εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, το σκοπό της επεξεργασίας,  ποια δεδομένα σας διατηρούμε και για πόσο χρόνο, αλλά και για τα δικαιώματα σας όπως η διόρθωση, ή ο περιορισμός της επεξεργασίας και η διαγραφή τους, καθώς επίσης και η υποβολή καταγγελίας στην αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων εάν πιστεύετε ότι για κάποιο λόγο δεν διαχειριστήκαμε με ορθό τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα (Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, e-mail: contact@dpa.gr). Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε τα στοιχεία σας σε μηχαναγνώσιμη μορφή και να τα δώσετε σε άλλον φορέα επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην σας στέλνουμε ενημερωτικά προωθητικά μηνύματα  (newsletter). Μπορείτε να ζητήσετε να σταματήσουμε εντελώς την επεξεργασία των στοιχειών σας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα εκτός αν το επιβάλλουν άλλοι νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν του δικαιώματος σας (πχ δικαστική απόφαση, εισαγγελική διαταγή).

Για να προχωρήσουμε στην παραπάνω διαδικασία πιθανόν να χρειαστεί να επαληθεύσουμε τα στοιχεία σας.

Η εταιρία δεν μεταβιβάζει σε κανέναν τα προσωπικά σας δεδομένα παρά μόνο σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο προκειμένου να εκπλήρωσει τον κύριο σκοπός της που είναι η πώληση προϊόντων (για παράδειγμα τα στοιχεία σας πρέπει να τα μεταβιβάσουμε στην εκάστοτε εταιρία μεταφορών προκειμένου να παραδοθεί η παραγγελία σας). Επίσης δύναται όπου το επιτρέπει ο νόμος να τα μεταβίβασουμε σε τρίτους για την εκπλήρωση συναλλαγών, ερευνητικών και προωθητικών ενεργειών  πάντα με την συγκατάθεσή σας. Τέτοιοι αποδέκτες μπορεί να είναι εταιρίες παροχής υπηρεσιών οι οποίες παρέχουν προωθητικά & ερευνητικά προγράμματα μέσω διανομής e-mail, ερωτηματολογίων. Η συνεργασία γίνεται τηρώντας τους κανόνες απόρρητου και ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο για την εκπλήρωση των συγκεκριμένων υπηρεσιών και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πέραν του οποίου τα δεδομένα αυτά διαγράφονται ή μετατρέπονται σε ανώνυμα και μόνο με την μορφή στατιστικών στοιχείων.

Κάποιες απ’ τις εταιρίες που μπορεί να συνεργαζόμαστε είναι οι:  ΕΛΤΑ Courier, Google, Twitter,  Instagram,  Facebook, Link-wise.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Εφαρμόζουμε όλες τις διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας για να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με απώλειες , κακόβουλη  ή χωρίς άδεια χρήση, μεταβολή και καταστροφή. Ο υπεύθυνος ασφαλείας και όλοι εκείνοι που συνεργάζονται μαζί για την λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και πράττουν σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να υποβάλετε αίτημα στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων της εταιρίας μας (Master Accessories IKE, Λ. Θηβών 228, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 18322, e-mail: thikishop@gmail.com)

Η παρούσα πολιτική απορρήτου επανεξετάζεται και βελτιώνεται όταν κρίνετε απαραίτητο και θα σας ενημερώνουμε μέσω των στοιχείων σας που θα έχουμε διαθέσιμα.